KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZ DEBRECEN

Világszerte gyorsan és hosszútávon növekednek az energiaköltségek. Ha jelentős megtakarítást akarunk elérni, nyilvánvaló, hogy a fűtés problematikájával kell kezdeni. E technológia kifejlesztését a takarékosság, a gyors, akár saját kezű kivitelezhetőség határozza meg.

A fejlett országokban rohamosan gyorsul a különféle polisztirol technológiákon alapuló masszív szerkezetes építési módszerek térnyerése. Ezek legfontosabb közös jellemzője, hogy belső tereik mikroklímája minőségileg jobb, üzemeltetésük lényegesen kedvezőbb, s építési költségük kevesebb, mint a fejlesztett hagyományos épületeké.

HATÉKONY ENERGIAFELHASZNÁLÁS

Az IsoteQ falak hõ-átbocsátási képessége U=0,26 W/m2K -tól U=0,11 W/m2K -ig fokozható. Ez egy rendkívül kedvező érték, így az IsoteQ falak jelentősen magasabb teljesítményszintje lehetõvé teszi akár passzívházak kialakítását.

TEHERBÍRÁS ÉS BIZTONSÁG

Az IsoteQ rendszerű épületek több mint 5-ször erősebbek, mint a hagyományos szerkezetű épületek. Ez azt eredményezi, hogy az IsoteQ fal sokkal jobban ellenáll földrengésnek vagy speciális igénybevételnek. A vizsgálatok alapján IsoteQ fal tűzvédelmi osztályba sorolása: B-REI 60

KELLEMES MIKROKLÍMA

A minél tökéletesebb levegő-minőségért belül gipsz, vagy gipszkarton burkolatot alkalmazunk, így sokkal komfortosabb mikroklímát alakíthatunk ki, mint egy hagyományos mész-habarcs vakolattal.

KÖRNYEZETBARÁT FELHASZNÁLÁS

Az IsoteQ rendszerből épült épületeket évszázadokra tervezték. Az IsoteQ falak alkalmazásával megőrizzük az értékes természeti kincseket és hatékony energia felhasználása révén csökken a gáz, illetve áramfogyasztás. Az IsoteQ rendszer alkalmazásával elősegíthetjük a környezetbarát épületek elterjedését.